Tu contezi, eu te promovez!

Scrie articole despre dizabilitate din punct de vedere politic, social, cultural sau de ce nu, descrie episoade din povestea ta de viaţă, alături de o singură imagine sugestivă, la alegerea ta, care să aibă o legătură intimă cu subiectul din postarea ta.

Textul tău trebuie încărcat pe Facebook, alături de o singură imagine sugestivă, nu de mai multe, ca dintr-un album de poze…, că doar aşa poate fi uşor de găsit ulterior, în arhiva paginii tale, şi automat, poate fi redistribuită cu uşurinţă oricând, din nou, pe Facebook, ca o amintire cu impact, de-a ta, din anii trecuţi!

Dacă îţi doreşti o imagine deosebită, la care să adaugi două, poate chiar trei fraze cheie, scurte şi mai speciale, din textul tău, pe un fundal de o culoare frumoasă, aureolată şi de înaltă calitate, care să iasă în evidenţă de la prima privire, contactează-mă în privat şi am să ţi-o realizez eu în locul tău, mai înainte de a o posta pe reţelele sociale?

Creează videoclipuri scurte despre dizabilitate, de maxim 10 sau 15 minute, apoi dă-mi un tag sau trimite-mi un mesaj, ca să te descopăr şi să te promovez fără obligaţii de niciun fel pe această pagină sau contactează-mă în privat, pentru mai multe detalii despre cum putem colabora împreună.

Dacă articolele tale scrise, în principal, vor fi atât de bune încât mesajul lor să rămână valabil şi peste ani, s-ar putea să-ţi fac propunerea să ţi le preiau pe Facebook, Instagram, WordPress şi Twitter, aşa cum am făcut-o deja, cu acceptul autorilor acelor postări, cum poţi vedea pe blog, în categoriile: Revista dizabilităţii şi Promovare opinii separate despre dizabilitate.

De asemenea, acele articole interesante despre dizabilitate din presa românească, ce vor scăpa atenţiei mele şi vrei să le vezi distribuite pe Facebook, te rog frumos să-mi trimiţi link-ul lor în privat, iar eu le voi programa să apară pe pagină, mai devreme sau mai târziu, într-o zi sau alta, ca să le vadă toată lumea.

Oameni buni, pe pagina de Facebook a comunităţii Handicapat indignat, ne-am adunat 15 mii de români interesaţi de subiectul dizabilităţii din România, dacă 1% dintre voi ar răspunde pozitiv la apelul meu de solidaritate, şi aţi începe să abordaţi ceea ce vi se pare vouă în neregulă, interesant sau inedit în politica dizabilităţii din România, asta însemnă că o 150 de noi activişti pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi ar putea, potenţial, să apară, în fiecare an.

Şi atenţie, azi, la ora publicării acestui articol, abia dacă suntem o mână de oameni sau 10, cu îngăduinţă, 20 de activişti pentru drepturile românilor cu dizabilităţi de la graniţa de est a Uniunii Europene.

Numai în acest fel, numărul activiştilor pentru drepturile românilor cu dizabilităţi va creşte într-un mod exponenţial, iar mafiei politice îi va fi imposibil să ne cumpere pe toţi, ca pe nişte vite din târg, aşa cum s-a întâmplat în cazul Mădălinei Turza sau Floricăi Cherecheş!

Nu rămâne pasiv, nu rămâne un simplu spectator pe scena vieţii tale, implică-te, scrie-ne sau vorbeşte-ne despre tine şi dizabilitatea ta, sau a copilului tău, sau a fratelui tău, sau a părintelui tău, sau a prietenului tău, şi povesteşte-ne despre cum vezi tu lumea sau ce ai schimba în ea, din perspectiva ta!

Suntem mulţi, suntem foarte mulţi oameni cu dizabilităţi în întreaga lume:

În România suntem aproape 1 milion de români cu dizabilităţi;

În Uniunea Europeană, fără Brexit, suntem 100 de milioane de europeni cu dizabilităţi;

Iar pe tot globul pământesc, pe Terra, suntem 1 miliard şi 200 de milioane de pământeni cu dizabilităţi…, şi of, Doamne, sunt atât de puţine poveşti sau articole scrise de noi şi despre noi, despre drepturile noastre, despre vieţile noastre, despre suferinţele noastre, despre bucuriile noastre, despre fanteziile noastre, despre visele şi idealurile noastre, de parcă nici n-am exista sau am fi fantome printre cei vii, atât de puţin vizibili suntem în societatea umană de pe planeta albastră!

Ieşi din amorţeală, scutură-te de greutăţile vieţii, ce le porţi smerit şi tăcut în suflet, priveşte cerul albastru, opreşte-l pe celălalt să vorbească în numele tău fără să te cunoască, îndrăzneşte şi ia atitudine, ca mine sau ca altul, din poveştile ce le citeşti zilnic pe această pagină…; Şi nu uita, că totul are un început.

Îndrăzneşte, te provoc din nou, şi crede în Dumnezeu, în unicitatea nepreţuită a sufletului tău, în ciuda dizabilităţii tale, de orice natură ar fi sau indiferent cum s-ar manifesta!

Implică-te, vorbeşte, scrie, denunţă abuzurile, hărţuirea fizică sau psihică, nedreptatea politică, nepăsarea mass-mediei sau indiferenţa societăţii, la care eşti supus, de când te-ai născut sau din ziua fatidică, a acelui accident groaznic de viaţă, ce te-a aruncat brutal, fără vina ta, în lumea mea, a oamenilor cu dizabilităţi!

Scrie, dizabilitate, politica, social, cultura, Romania, Europa, UE, solidaritate, activist, drepturi, persoane cu dizabilitati, mafia, PSD, PNL, Madalina Turza, Roxana Dobrica, Florica Chereches, Terra, Dumnezeu, viata, suferinta, bucurie, fantezie, vise, ideal, fantome, planeta, smerit, tacut, suflet, cerul albastru, indrazneste, provoc, vorbeste, scrie, denunta, abuz, hartuire, nedreptate, nepasare, mass-media, accident, groaznic, brutal, contezi, promova, intelepciune, blog, Revista, Promovare, opinie, presa, copil, frate, parinte, prieten, vite,

Tu contezi, eu te promovez!

Cu cuvântul tău rupe tăcerea,

Cu opinia ta influenţează politica,

Cu povestea ta schimbă lumea,

Cu înţelepciunea ta mişcă inimi!

 

Articol scris la sugestia doamnei Roxana Dobrică!

17 februarie 2022