În atenţia lui nea Budăi, un gunoi politic, pe post de Ministrul Muncii!

Marius Budai, PSD, politica, pensii, salarii, Romania, Luna, Neil Armstrong, Buzz Aldrin, Margaret Hamilton, Apollo 11, NASA, ROSA, ESA, Traian, Decebal, Elena Ceausescu, Indemnizatia de Handicap, politicianist, pseudostiinta, Balcani, poveste, stiinta, racheta, aselenizare, argou, semidoct, naveta spatiala, oligofren, ecuatie, aritmetica,

Incompetenţii din PSD, tot recalculează pensiile românilor din 2017 încoace, şi tocmai acum s-au găsit să facă asta, în era calculatoarelor super-performante şi a aplicaţilor geniale de pe telefoanele inteligente!

Băi, nea Budăi, băi oligofrenule, hai să-ţi spun o poveste adevărată despre ştiinţa rachetelor şi despre istoria aselenizării primilor oameni pe Lună: Neil Armstrong şi Buzz Aldrin!

Era odată, pe la sfârşitul anilor 1960, o femeie sau o muiere, ca să folosesc un argou semidoct pe măsura intelectului tău de maimuţoi politic, pe numele său, Margaret Hamilton, ce a scris de mână, în doar câteva luni, o carte mareee, cât ea de înaltă, cu codul informatic al calculatoarelor navetei spaţiale, Apollo 11, cu ajutorul căreia, cum am mai zis, primii oameni au ajuns pe astrul nopţii.

Toată lumea ştie că niciun PSD-ist nu a auzit vreodată de Margaret Hamilton!

Adevărul trebuie spus, băi, nea Budăi, iar adevărul este că ai o moacă nevinovată de tembel cuminte încât nimeni nu se leagă de tine, de parcă ai fi un om al străzii, ce aşteaptă să primească o pomană la vreun colţ de stradă…;

Atât de nepermis de ignorat este maimuţoiul politic de Marius Budăi în comunitatea românilor cu dizabilităţi, iar acest lucru nu este în regulă deloc, fiindcă în pixul lui, stă mărirea indemnizaţiei noastre de handicap!

O să fiu eu primul, ce îi fac o propunere politică, nu-i bai!

Băi, nea Budăi, băi, oligofrenule, contactează Agenţia Spaţială Română (ROSA) şi spune-le că vii din partea mea, #HANDICAPATindignat, cu rugămintea, ca oamenii de ştiinţă români să-ţi facă cadou, ţie şi Ministerului Muncii, un program de calculator, care să recalculeze în mod instant, adică într-o singură clipă, băi, maimuţoi politic, toate pensiile moşilor şi strămoşilor noştri de la Traian şi Decebal încoace!

Dacă cumva, prin absurd şi în cel mai pur stil politicianist, vei apela tocmai la acei oameni de pseudoştiinţă, de ţeapa somităţii internaţionale, tovarăşa, Elena Ceauşescu, băi, nea Budăi, băi, maimuţoi politic, am să-ţi dăruiesc eu, Handicapat indignat, o ecuaţie aritmetică!

Între noi fie vorba, oi avea eu 8 clase primare, dar maică-mea a fost contabilă, aşadar, subliniez, sunt prieten cu cifrele statistice şi cu socotelile matematice.

Singura necunoscută din această ecuaţie aritmetică, pe care n-am putut niciodată să-i desluşesc misterul este următoarea: Câţi români cu dizabilităţi de gradul 1, 2 şi 3 sunt pe plaiurile mioritice?

Băi, nea Budăi, băi, gunoi politic, dacă îmi pui la dispoziţie toate aceste date prăpădite, eu îţi fac calculul până la ultimul bănuţ sau până la ultima centimă pentru întocmirea bugetului necesar triplării Indemnizaţiei de Handicap, aşa cum ar fi trebuit de multă vreme să se întâmple, fie şi într-o ţară balcanică, ca România, pentru a se putea mări cum se cuvine, veniturile românilor cu dizabilităţi, ca-n următoarea ordine:

Indemnizaţia de Handicap, de gradul 1, să ajungă minim 1.500 lei sau 300 €uro, pe lună

Indemnizaţia de Handicap, de gradul 2, să ajungă minim 1.000 lei sau 200 €uro, pe lună

Indemnizaţia de Handicap, de gradul 3, să ajungă minim 500 lei sau 100 €uro, pe lună

 

Descarcă imaginea de pe Facebook Twitter sau Instagram…, Vezi cum: Afişe stradale

Lasă un comentariu